maanantai 21. marraskuuta 2011

Viikko edessä

Se on taas arki ja maanantai. Viikonlopun pakkasesta ei ole jälkeäkään. Rapa roiskuu tutunoloisesti juuri pestyn auton pintaan. Aurinkoa ei näy. Puitten oksat ovat niin mustat. Niiltä tippasee vettä. Synkän olonen päivä.
Viikko tulee olemaan kiirettä täynnä. Ja se, että tiedostin sen jo eilen unille mentyäni vaivasi mieltä ja rapisti unihiekat silmiltäni. Vaikka väsytti. Niskat ovat valmiiksi jo jumissa ja ikuinen flunssa kohottaa päätänsä. Jee. Ja vali vali. Silti odotin innolla tätä viikkoa ja varsinkin tämän viikon loppupäätä, Turun reissua. Kaiken kiireen keskellä tarttee saattaa valmiiksi matkan varrelle ja määränpäähän menevät joululahjat, jotta niitä ei tarttisi laittaa Itellan armoille.

Jokatapauksessa mukavan hektistä marraskuun viimeistä (kokonaista) viikkoa kaikille! Hui. Tosiaan näin on.


Eskarilaisen kettunaamari.

8 kommenttia:

 1. Minäkin kiirehdin parille lapselle menevien lahjojen kanssa, ettei kaikkea tarvitse postittaa. Ja kun sitten se postitus aina sanelee vähän paketointiakin tai jopa sisältöäkin. Kiva kun saatiin edes ne vietyä ja neljä pakettia täytyy sitten vielä lähettää.

  VastaaPoista
 2. Just se. Ja mieti kui huippua todeta, että jo marraskuussa on osa paketeista perillä, monta stressinhiukkasta harteilta pois pyyhittynä. Hyvä me!

  VastaaPoista
 3. Oot sie tosi ahkera :) Taisit saada kaiken tarpeellisen ajoissa valmiiksi!

  VastaaPoista
 4. Ahkera ja ahkera. Voiskait sen näinkin sanoa, että oon laiska ja jätän kaiken viime tippaan ü Mutta joo, kaikki valmistuivat ja perille on viety, jee!

  VastaaPoista
 5. Jee! Mulla on vielä tulossa muutama kirja nettikaupasta ja sitten on melkein lahjat kasassa. Melkein. Taidan alkaa lähettelemään niitä jo hyvissä ajoin, niin ei tarvitse juuri ennnen joulua jonottaa.

  VastaaPoista
 6. Tuleekohan meille sitä joulun tunnelmaa ku ei tartte hössöttää ja jonottaa kaupan kassoilla ku ollaan hyvissä ajoin kaikki hankittu? ;) Mullakin on pari lahjaa kuitenkin viel hankkimatta, ja se toinen niistä onkin niin vaikea etten millään keksi mitä hankin.

  VastaaPoista
 7. Meillä on kotona niin sekaista ja siivotonta, että siitä se kiireen tuntu saadaan. Enkä tiedä, laittaako tähän edes hymiötä. Heh.

  VastaaPoista
 8. Joo, niin se on täälläkin, ja kyllä se kiire ja hössötys jatkuu viime metreille asti.

  VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)