maanantai 17. joulukuuta 2012

seittämän yötä

Arkiviikko. 
Viikko jouluaattoon. 
Kiire ja hössötys, jota ei pitänyt tulla, tuli ennalta arvaten, mutta lupaa kysymättä, tönien ja tuuppien vähän yöunistakin varastaen. Vähän ressiä pukkas. Mutta haittaaks´ se. Se näemmä kuuluu jouluuni. Hössöttää ja tehä kaikki viime tipassa. 
Oikeastaan tuntuu typerältä sanoa, että tulee joulu ilman hössötystä ja kiirettä, ilman siivouksia ja ilman paketteja. Varsinkaan ilman stressiä. Ja opintolainan korkoja. Ei tule. Ei. Mulle ainakaan. 
" Kiirettä vilskettä, salaisuuskuisketta, siinäkö joulu on? "


2 kommenttia:

  1. Maija voi se tulla! :) Mää oon nauttinu viime päivistä. Istunu kahviloissa glögiä hörppien, kulkenu konsertista toiseen ja ihastunu ihaniin tavaroihin ja siihen ajatukseen, että voin sen jollekin antaa. Niin ihanaa, rakastan joulunaikaa :) Nauti sinäkin <3

    VastaaPoista
  2. Ai voiko? ;) mä voin niin kuvitella sut kaffilassa istumassa, ku muut touhottaa vierellä, äreinä ja kiireisinä. mutta hoi, tää olikin hyvä tarkennus. en silti pidä hössötystä ja kiirettä rasittavana. hassua ku se onki. eli siis tavallaan nautin siitä kaikesta. hehee. varsinkin illalla glögikupin äärellä, kynttilän valossa..
    mukavaa joulun aikaa Sulle.

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)