tiistai 15. huhtikuuta 2014

Master kahvinkeittäjä


Eilen kahvinkeitin oli unohtunut päälle kymmeneksi tunniksi. Vastassa oli tiukkaan palanut kahvimönjä kannun pohjalla. Säikähdin aikalailla, muistaakseni. Yö meni levottomasti kääntyillessä täydenkuun valaisemassa huoneessa. Aamulla putsasin kahvipannun ja tsekkasin Moccamasterin kahvivisan, jossa ilmeni yhden kysymyksen perusteella (= väärä vastaus), että olen pohjaan polttaja. Auts. Kaiken ne tietää. Palovaroittimien patterit tsekattu. Tsekkaa säkin. 

Joku saattaa muistaa kuinka meikäläinen meni ja osti uuden kahvinkeittimen, kun vanhasta keittimestä tuli niin väljähtänyttä ja kylmähköä kaffetta. No, taloon tuli uusi kahvinkeitin a`la Master. Ja silti sain samanmoista litkua vetää kiduksistani alas kuin aikaisemminkin. Ei auttanut kuin ruveta tsiikaa missä vika. Ja niinkin läheltä se löytyi, kuin kahvinkeittäjästä. Auts. Keitin katos uudet kahvit pannussa olevaan kylmään vesijämään, jonka olin jättänyt sinne puhdistaessani kuuman pannun edellisellä kahvinkeittokerralla. Justsa. 

Seuraavat kaffet juon töissä. Mars matkaan.  

4 kommenttia:

 1. Voi ei. Meillä oli kerran mökillä pari päivää keitin päällä. Onneksi pojilla oli jäänyt vähän enemmän kuin pannun pohja pannuun. Sen jälkeen mamma osti keittimen, että sammuu parin tunnin kuluttua. :)
  - pieni kahvihetki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä vähä kauhistuin.
   Auts, se on jo yksinään porissut sit mökillä jo turhan kauan. Ilmeisesti vahingoilta silloinkin vältyttiin. Jes. Mäkin ostan seuraavan ajastimella tmv. Harmi vaan, ku tuo kestää hamaan tappiin asti, kait. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)