torstai 17. huhtikuuta 2014

Tohinapetteri


Kun leipoo, siivoaa, pakkaa, pyykkää ja vaihtaa verhoja samaan syssyyn, voi löytää vaikka ohraiset ruohot, basilikan multaiset jämät ja rikotut kananmunat lattialta, maton päältä ja tietty tohinapetterin vaatteista. Yltäpäältä kaikkialta. Ainakin matto lähtee viimeistään nyt pesuun, jos ei muuta hyvää episodi lattian uudelleen sisustamisesta löytynytkään. 

Eipä tässä muuta kuin. Tohinapetterinä olo jatkukoon. Miten musta tuntuu, että. Olisin tullut vanhaksi. Unohtelen ja tiputtelen. Sellaista tämä. Yli kolmikymppisen arki. Kunhan tästä vielä. Muistaisi töihin lompsia. 

Marjukka, sympatiat sulle. Vaikka ihan mielettömän hienosti hyödynsitkin kaakelimaalin aiheuttamat tuhot. Jes. 

4 kommenttia:

 1. Ai että kuulostaa ihan liian tutulta! Tsekkaa mun blogi, jos vaikka aurinko alkais paistaa! VAikka paistaahan se siellä kaikesta huolimatta?! ;)

  Ihanaa pitkää viikonloppua sulle Maya!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi. Kävin jo kurkkii ja kyllä ilo läikähti syämmessä. Kiitosta vaan paljon Ride! Mä niin tykkään siitä palapelikorust. ♡

   Kiitos samoin sinne teille!

   Poista
 2. apua! mä en oo ees vielä päässyt siihen kolmosella alkavaan lukuun, eikä nytkään pysy mikään näpeissä. lisäksi oon koko ajan mustelmien peitossa, vaikka en muista kolhineeni itseäni mihinkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi onkin paha, ku ei tiedä mistä saa mustelmansa. :) Oi voi, ja pahempaa on luvassa, hih. Tsemiä mustelmien hoivaamiseen Sanni. Ü

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)