perjantai 11. huhtikuuta 2014

PerjantaiähkyViikonlopun herkkukiintiö jo saavutettu. Tällä erää. Aamulla heti seitsämän jälkeen töistä palattuani täytin hiljaisessa kaupassa viikonlopun mättökassin, jota ei enää ole. On vain valittava hammas. 

Harmaan, tuulisen ja sadetta vihmovan sääankeuden vuoksi tekisi mieli ajella vaikkapa hulluttelemaan keltamustien mainosten houkuttelemaan tavarataloon. Mutta jotenkin vetää laiskaksi tämä yövuorojen jälkeinen olotila. Taidan varjella kukkaroni sisältöä ja himmailla ihan vaan kotosalla. Touhuten. Jotain pientä kivaa. 

Kaksi totuutta minusta. 
Olen laiskaakin laiskempi tyhjentämään astianpesukonetta ja viikkaamaan puhtaita pyykkejä kaappeihinsa.  

10 kommenttia:

 1. Ihanat pyyhevarastot sulla! Samoja raitoja löytyy useampi meiltäkin :). Täälläkin on vedetty makean suhteen överit. Poikasten kanssa just herkuteltiin uudella Ingmanin Creamy:llä. Nami!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyyhkeet on ihania, kun niissä on väriä tai raitaa, taikka molempia. :)
   Voi meitä överiläisiä, mulla ainakin tuli huono olo ja se taas on joko heikkouden tai vanhuuden merkki, hui. Tollasta jädeä en ookkaan maistanut. Ja jädestä puheen ollen, miten en muistanut sen olemassa oloa (Valion puffet minttu, slurps) pakastimessa. Sinne askeleeni pian johtavat. Onneksi perjantai on vain kerran viikossa. ;)

   Poista
 2. Tykkään tuosta sun "tällä erää" lisäyksestä. Näin on hyvä, ei vedetä liian tiukkoja rajoituksia, kun elämä voi viedä taas ihan mihin vaan. Mulla viikonlopun herkuttelu vasta edessä. Mies kävi hakemassa Lidlistä kaikkea ihanan kaloripitoista ja pikkuvirpojien herkkujakin ehkä jää vähän yli....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Tiukat rajoitukset saa vaan pääkopan voimaan huonosti. :)
   Voi Lidl ja sen paistopisteen herkut, son mun heikkous, yks niistä, elä kerro muille. :D Tuliko sulle ähky?

   Poista
 3. Aina oppii ystävästä jotain uutta. Vai laiska koneentyhjentäjä sinä. Kuule niin minäkin. Johtunee historiastani. Koneentyhjennys oli minulle valtuutettu homma vuosikausia lapsuuskodissani. Sain siitä hommasta 5 markkaa per viikko, ja kaupan päälle sain niiiiin tarpeekseni. Nykyisin lapset hoitavat tuota virkaa ihan mielellään. Ja särkevät tietenkin vahingossa astioita. Muilla ei niin väliä, mutta kunhan ensimmäinen V:n norsu menee rikki, niin parkaisen. - ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nolottaa. ü Mieti, se ois niin näppärä ja helppo homma. Mutta kun ei. Sun koneentyhjennyshistoria kuulostaa siltä, että soot rikastunut markka-ajassa mukavasti, hih. Tyhjennys on lapsille oiva tapa oppia työnteon mallia, voihan siinä tuoksinassa muutama porsliini särkyäkin, mutta maallistahan se vain on. Onneks norsuastiasto on vankkaa tekoa, jospa säilyisi hengissä.

   Poista
 4. Minulla on tänään ehkä karkkiähkypäivä. Nyt pitäisi tarttua telan varteen ja alkaa maalaamaan seinää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika reilun reipasta, tehdä ensin hommat ja sitten vetää karkkiöverit. Se vierashuoneen seinä mustaksi vai?

   Poista
 5. Ihanaa. Toinen samanlainen. Meillä astianpesukone seisoo täytenä päiväkausia ja nytkin tällä hetkellä pyykit odottaa pyykkikorissa päästä hyllyille. Mutku. Ois muutaki tekemistä. Niiku vaikka virkkausta tai mekkojen ompelua.
  Jos sit ens viikolla. Tai kun puhtaat vaatteet ja astiat loppuu.. tai jotain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia-samis, mäkin noukin koneesta astioita sitä mukaa kun tarve vaatii. Sitä paitsi, ei heti vaadi, kun astioita on niin pal kauhiasti. Ja toinen, kun työhuoneessa ei muutakaan tehdä, niin siellä saa pyykit kuivua rauhassa (vaik viikon) oven takana ja sit suoraan päälle ja vihdoin loput kaappiin. Mammani järjestyksen ihminen kauhistuisi jos näkisi miten aikuinen lapsensa elää. :D
   Heh, aina on jotain tärkeämpää (lue mielekkäämpää) tekemistä kuin koneen tyhjennys tai vaatteiden viikkaus, jota meillä kutsutaan linttaukseksi, joka saa täälläpäin tyyppien kulmat kohoamaan. What.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)