keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Mummin muisto
Mummini virkkaama pitsiliina pääsi vihdoin arvoisellensa paikalle, kehyksien sisään. Pois komeron perukoille unohtuneesta muovikassista. Vielä kun löytäisi taloudesta yhdenkään naulan, jottanotta taulu kiipeäisi seinälle asti. Oli muuten vaikea löytää sopivan kokoinen kehys pitsille. Neliönä. Mutta koska yrittänyttä ei laiteta, päätyi askeleeni viime viikonlopun culturellireissun päätteeksi Clasulle ja löysin kuin löysinkin prikuulleen oikean kokoiset kehykset. Kolokytä kertaa kolokytä. Näyttääpä kivalta. Ja on kaunis muisto taitavasta, käsillä tekevästä ja niin lempeästä mummista. 

ps. Joku päivä en enää kestä bloggerin oikutteluja ja sanoudun irti. Tästä kaikesta. Ja alan elää. Kuten ennen. 

12 kommenttia:

 1. Ihana idea! Nuo vanhat pitsilinat on vaan niin kauniita ja mustalla taustalla vielä <3 Mutta mitä mitä? jotta sinä jättäisit meidät, ihan oikeasti? Vai bloggerin vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. ü Musta tausta herätti eloon vähän jo kellastuneen yksilön. Nythän tuo näyttää vallan valkoiselta, eiks jee.
   Kyllä, tekisi mieli jatkaa. Mutta mä oon niin kyllästynyt. Mm. siihen, että mun kuvat muuttuu matkan varrella roisisti. Tappelen paljon niiden kanssa. Ja siksi. Jätän päivittämättä paljon. Varsinkin mustat seinät, musta sohva ja kaikki mustat pinnat muuttuvat kököiksi kun tuon ne tänne, aargh. Tää on mun ikuinen valitusvirsi, ellen tee päätöstä poistua bloggerista. Mutta en tee sitä vielä. Kuhan murisen. Mur. Tsemppaas vähän.

   Poista
  2. Mä olen tapellut myös noiden kuvien kanssa. Mulla enemmän valkoiset pinnat pikseloituu ja mössööntyy. Mietin itekin josko muuttaisi pois bloggerista, mutta kattellaas ny vielä. Et nyt jätä meitä kokonaan, onhan niitä muitakin vaihtoehtoja kuin blogger, eiks nii!!? ;) Muristaan porukalla, juu nou :D

   Poista
  3. Clasu kyllä osaa yllättää kerta toisensa jälkeen, siellä on kaikkea! Olettekos naiset muuten muuttaneet sen googleplussan automaattisen kuvien muokkauksen. Hajottamolla oli ainakin siihen ohjeet: http://hajottamolla.blogspot.fi/2014/01/keleen-guugleplussa.html. Sitä voi ainakin kokeilla...

   Poista
  4. Mä olen muuttanut ne jo heti kun ne tuli, mutta silti tökkii välillä. En tiedä sitten mikä vika.. ;)

   Poista
  5. Mä en tiiä onko mun asetukset kunnossa. Pitääpä tsekata pian ne. Kiitos Niina muistutuksesta.
   Piia, koitetaan tsempata!

   Poista
 2. Tosi kaunis ja mikä parasta, ihana muisto mummista. <3

  Saman ongelman ole huomannut noiden mustien pintojen kanssa. Meilläkun ei juurikaan sitä mustaa seinäpintaa ole.. Ärsyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään tosta paljon. ♡
   Mua ärsyttää kaik koneet, ohjelmat sun muut härvelit jos ne ei toimi. Mur.

   Poista
 3. Ihana! Just täydellinen juuri noin ♥

  Tää blogger on kyllä murrrrrrrr ja phyi! Mua rasittaa niin ne roskapostitkin. Omasta blogista poistin jo sen anonyymien kommentointimahdollisuuden. Miten sitä tulvaa ei muka saada kuriin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Vanha pitsi tuotu nykyaikaan. Pidän. ♡
   Heij, mua rassaa kans ne. Roskaisat postit. Mikä bloggeria vaivaa, vaiko googlettimessa vika. Joka tapauksessa sija ärsyä.

   Poista
 4. Todella kiva idea. Pitäisikö itsekin oman mummuni virkkaama pitsiliina laittaa kehyksiin niin olisi muualla kuin kaapissa.
  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin. Laita toki. Just sen takia laitoinkin kehyksiin, koska muuten sillä ei olisi mitään käyttöä. Mulla. Olisi vain kellastunut kellastumistaan. Parempi näin.

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)