torstai 27. lokakuuta 2011

Keskeneräiset työt

Mun keskeneräisten töiden (langoista tehdyt) pino kasvaa kasvamistaan. En malta loppuun asti saatella tekeleitäni kun jo löydän uuden intohimoni. Päättely on jotenkin niin tylsää. Virkatut pipot ja niiden kukat odottavat päättelyä, kauankohan. Ehkä sit ens kesänä. Tilattu trikoomatto valmistui parin illan aikana kun välttelin isoäidin neliöiden päättelyä ja yhdistämisiä. Trikoota jäi ja koreja toivottiin. Korin teko alkoi sutjakkaasti, mutta jotta toteuttaisin tiettyä rituaaliani jätin muutaman kierroksen vajaaksi ja aloitin muuta mielenkiintoista. Voi mua.

Lankahyllyt pursuavat uusia lankoja, kuka niiden ohi voisi kävellä lankeamatta. Tänään hairahduin Novitan Keloon.  Haaveissa neuletakki. Rillan takista vaikuttuneena. Kangapuutkin odottavat tyhjinä. Loimen luontiin lupasin mennä tällä viikolla. Jos olen järkevä, teen ensin alta pois näitä muita. Aina vaan ei jaksa olla, tuskin koskaan.
On tääl paljon muutakin keskeneräistä. Nahkatakkeja olen tuhonnut. Kauniisti tuosa nahkakappaleet nököttävät koneen vieressä ja kirkuvat, ompele meidät. Monenmoisista ompeluksista puuttuu nappeja ja vetskareita. Kaikki kaupoissa vielä. Kangaspinot eivät tyhjene vaikka kuinka huristelen saumurilla. Missä lie vika? Tehottomuudessa. Kantsis ehkä viedä saumuri huoltoon. Tai joku muu. Joo, kylpyläloma olis ihan jees.

2 kommenttia:

  1. Oi,sinulla on ihana blogi!Niin kauniita käsitöitä,mukavia kuvia,kivasti kirjoitettu.

    Virpi

    VastaaPoista
  2. Kauniita sanoja, kiitos niistä Virpi. Olen otettu :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)