tiistai 17. joulukuuta 2013

Erehdystäkö


Ongelma. Tilasin kauniin joululahjan, se tuli tänään. En vaan raaskisi sitä millään kääriä paperiin ja luovuttaa toiseen osoitteeseen. Silti, se oli tehtävä. Entäs kun niitä tuli kaksi. Jee. No äh, ei se toinenkaan ole tähän talouteen vaan vallan senkin tarkoitus olisi matkata paljon pohjoisemmaksi. Ma luulen, on tapahtunut erehdys. Iso erehdys. Missä kolmas. 

Käykö teille näin. Että ostatte liian oman näköistä tavaraa lahjaksi. Josta sitten on vaikea luopua. Kun tahtoisi itsekin pitää. Hyvänä. Omistaa. 

Kuva ei liity tapaukseen. 

ps. Olen yli kolmekymmentä. 

16 kommenttia:

 1. Mulle käy, monesti, kun on samaa makua omaavia ystäviä ja sukulaisia. Huh kun niistä on vaikea päästää joskus irti, varsinkin jos tuotetta on metsästetty kauan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me. ;)
   Ja ajatella, montaa asiaa/tavaraa ei raski itselle ostaa, mutta kuitenkin toiselle raskii, jonka vuoksi meinaa vallan vihertyä kateudesta. On tää joulun aika vaikeata. :D Jos sen niin tahtoo ottaa.
   Oikeesti tykkään tietty, niin ku sinäkin takuulla, antaa lahjoja täydestä sydämestä, mutta kuitennii.. :)

   Poista
 2. Heh, mulla on niin erilaista porukkaa ympärillä, että harvemmin maut niin mätsää. Mutta osaan silti kuvitella. Aijai. Jos tää paketti. Eksyiskin meidän kuusen alle. Hmmm. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas. Niin samanlaista. Paitsi kukaan ei taida. Olla niin mustavalkoinen. :D
   Oijoi, se sopisi teidänkin kotiin, olen varma. Ja päätin, että tilaan itselleni, kunhan joulu on ohitettu ja rahaa taas tilillä. :) Mitäs minä materialisti. :)

   Poista
 3. No kyllä! Ja varsinkin kun on omasta siskosta kyse, jolla on prikuulleen sama maku. Lahjan ostaminen on siis helppoa, mutta luopuminen siitä ei. Tänä vuonna tosin helpottaa se, että ostin lahjaksi kynttelikön mikä mulla on jo itelläni ennestään. Nyt ei oo vaikeeta luovuttaa eteenpäin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Hanna, osto on kyllä helppoa, mutta se toinen ei sitten ookkaan, jos liiaksi tykkää. Heh, tää menee mun siskolle ja toinen ystävälle, jotka takuulla lukevat tämän, jottanotta täytyy olla paljastamatta mikä se on. Meinaa jo lipsahtaa. Kaikkein kauheinta olisi, jos eivät pitäisikään lahjasta kaiken tämän vuodatuksen jälkeen. :) No, voisin ottaa takaisin. :D
   Mä joskus ostan kerralla kaks (jollekin muulle plus mulle) jotaki tavaraa, jottei tarvitse jälkikäteen porata ja haikailla lahjan perään. Sä teit siis fiksusti, että omistat jo sellaisen samanmoisen minkä annat toiselle lahjaksi, jee! :)

   Poista
  2. Älä kerro. Alkoi kiinnostaa. Samaa vikaa tunnistan itsessäni. Kohta nähdään! <3

   Poista
  3. Hehee, en kerro, edes kelle teistä siskoista lahja on menossa. :) Nähdään.

   Poista
 4. Hehe. KYLLÄ. Mulla yleensä tulee "huono tonttu" fiiliksiä, kun teen jotain lahjaksi jollekin ja sitten haluaisinkin pitää tutotksen itselläni! Eli samoilla linjoilla mennään! Ihana on tuo kuvan kassi, vaikka ei ollutkaan kyseinen lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonona tonttuna siis täälläkin on oltu. :)
   Kassi on kiva, menee kesät talvet. Aina hyvä.

   Poista
 5. Mä yleensä annan itsetehtyjä. Ja niitä voin siis tehdä halutessani lisää. Lisäksi mä oon jotenkin holtiton ton rahan käytön kanssa ja tulee siis helposti ostettua samalla itselle myös jos mieli tekee. Ei oo tullut tällaista ongelmaa vastaan vielä siis, mutta voin hyvin kuvitella tilanteen :) erityisesti tässä huvitti toi sun viimeinen lause :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en jaksa enää itse tehdä. Vain joulukortit teen itse ja kenties nuorimmat kummilapset voivat saada kummitädiltä mekkoa tahi muuta vaatteen tekelettä, en jaksa muuta. Enää. Laiska. Olen.
   Juuri holtiton välillä tuppaan itsekin olemaan, huoah. :)
   Solikin tarkoitettu loppukevennykseksi. :D

   Poista
 6. Heh, hyvä tuo PS-osio. :D

  Joo, minäkin tuppaan ostamaan hyvin itseni näköistä tavaraa lahjaksi. Ja pyrin kyllä aina miettimään, että se on varmasti myös lahjansaajankin mieleen, mutta hyvin usein se on juuri sellaista, minkä itsekin pitäisin mielelläni. Joten esimerkiksi päiväkodin lahjoiksi menneitä keittiöpyyhkeitä tilasin sitten niin monta, että itsellekin jäi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. :D
   Hyvä Kiki, just noin se pitää mennä, että itellekki pitää jäädä, jottei tuu paha mieli. ;)
   Kiitos muutes ihanasta kortista! ♥

   Poista
 7. :D Toi on paha...tai jos jättää vaan ostamatta sellasta, mistä on ite haaveillu. Siis jos ei itelle raski ostaa. Tänä vuonna teki tiukkaa lähettää kaikki nätit joulukortit muille...no, jäi mulle muutama koristeeksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti selätetty tavarasta luopuminen, mutta myös isosti kuulutettu, jottanotta jos ei lahjan saaja sattuisikaan pitämään, voisin ottaa takaisin kyllä, heh. :D
   Joulukorteista ois muuten hyvä itelle säästääkin, jottei joka vuosi vallan samanmoista kuoreen sujauttaisi. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)