tiistai 24. joulukuuta 2013

Fröjdefull julhelg


Tulimme joululoman viettoon perinteitä kunnioittaen ojan kautta. Säilyimme ehjinä, autokin. Oli aika keli, sanoisin. Sen jälkeen teki ruumiille ja mielelle mainiota kotisaunan lempeä lämpö. 

Täällä on vähän lunta. Ja tunnelmaa. Vatsakin jo ennen joulua tehokkaasti täynnänsä. Tästä on hyvä jatkaa. Joulua. Pian tulee jouluvieraita. Ja talo on täynnä ääntä. Iloa. Joulumieltä. Ja rauhaa.  

Vesisateinen Suomen Turku julisti joulurauhan. 

Minä toivotan kans
riemullista joulujuhlaa - fröjdefull julhelg.

5 kommenttia:

 1. Hui kauhia! Onneksi ei pahasti sattunut - hyvää joulupäivän iltaa sinne jonnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä meille. Nätisti, ku o tapana tupsahtaa. ;)
   Ja vapaat senku jatkuvat. Mukavata. Jatkot sinnekki! ü

   Poista
 2. No hui! Hyvä että kunnossa olette. Kaikki. Myrskyinen ja luminen Islanti toivottaa hyviä pyhiä vielä näin Tapaninpäivänäkin. Itse kasvatin kaktuksen kurkkuun ja on mennyt pyhät huiliessa, mutta eiköhän se tästä vielä ennen ensi vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanpa hyvinnii. Kiitos terkuista jään maasta. Meillä täällä oli lumi, mutta nyt se taas suli. Emmä ymmärrä, en sure, en huokaa, mutta ihan vaan tuumaan, että voisi kait sitä talvella valkoinen maa olla. Kait. Paitsi, joulun tunnelma oli silti aito ja lämmin. Vaikkei paukkupakkasia ja lumikinoksia ollutkaan.
   Koitahan saada kaktus pois kurkustas. Mites muuten lakkoilus jälkeen herkut maistui? Vai maistuiko lainkka kaktuksen kera? Hö, jos kaktus pilas ilon, niin.. ;)

   Poista
  2. No hyvä että yhdessä koossa siellä! Mulla repesi tää lakko jo tossa hiukka joulua ennen kun mummo tuli taas herkkujen kera Suomesta :D Ihan hyvä niin, koska nyt ei kykene mitään muuta kuin kylmiä nauttimaan ja kuumaa juotavaa. Jos alottais taas tammikuussa, oli nimittäin aikas tuottelias joulukuu, kun pääsi tuosta sokerihimosta ;)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)