sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Erittäin puuskittaista tuulta


Nyt se sitten tuli. Toi myrsky. Uhkaa katkoa sähköt ja puut. Akkunat natisee ja vinkka käy. Välkkyvät valot ja kaikkea. Kummipoika (8 v.) kysyi viestillä, onko myrsky nimeltänsä hänen nimi, kun nimipäivänänsä riehuu. Tosiaan. Ja näköjään. Aika fiksu poika. 

Lähden parin tunnin päästä töihin. Liukastellen. Oli meinaan aika luikas tie. Toivottavasti suuremmilta vahingoilta vältyttäisiin täällä ja siellä. Joka paikassa. Varaudutaan epätavallisiin olosuhteisiin. Hohoi autoilijat, ei pliis ketjuja jne. Varovaisuutta. Meille jokaiselle. Jännittää vähän. Lähteä tonne. 

Myrskytöntä alkavaa viikkoa. 

6 kommenttia:

 1. Pysy pystyssä ja jaksa valvoa! Minä nukuin juuri tuulen kolisutellessa kaikkea 4h pikkupäikkärit. :) En muista milloin, mutta nyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat onnistuivat, mutta nyt tiedän, mitä tarkoittaa ottaa kaksi askelta eteenpäin ja yksi taakse. Oli meinaan sellainen tuuli. Ihan pisti naurattamaan! Jeet sun päikkäreille. ♥

   Poista
 2. Ei haittaa vaik myrsky katkoo sähköt, onha meillä jouluvalot! oli tätini eräänä joulumyrskynä todennu.:-) lohduttaako ajatus suaki?Meil myräkkä tuntu jo laantuvan, kanervien perässä piti aikasemmin jo kyl juosta ku tuuli ne ois itelleen tahtonu.. Rauhaisaa adventin aikaa sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, just noin me immeiset saatamme erehtyä. Onneksi on jouluvalot. Töissäkään ei mennyt kuin kolmesti sähköt ja nekin vaan hetkellisesti. ü Täälläkin aamuun mennessä oli laantunut, mutta lumi, ensilumi, oli tuulen mukana tullut, mahtia.
   Kiitos samoin sinne jonnekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei kiitti. Hengissä selvisin ja vallan nauruksi pisti, kun matkan teko oli niin haastavaa. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)