keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Maagiset luvut
Yksi iltapäivälehdistä, joista väitän, etten lue mokomia, kyseli innokkaana missä minä olen hetkellä 11.12.13 klo 14.15. No minäpä vastaan, istu(i)n tässä mustavalkoisella sohvalla, joka kohta toivottavasti asustelee jonkun toisen nurkissa, tsekkaa tää. Sylissäni on tieska ja näpyttelen tätä postausta. Tuli pyllyn alla, silleenhän sitä sanotaan, tarvitsisi nimittäin tässä valmistautua iltavuoroon, vaihtaa vaatteet, sukia hiukset, tehdä sitätätätuota. Ei soo niin ihmeellistä siis. Vallan tavanomaista paremminkin. Mitä sä teit tuolla kyseisellä hetkellä, jonka maagiset luvut eivät toistu tällä vuosisadalla. Kauhiata. Menik sää naimisiin. En määkään. 

10 kommenttia:

 1. No en mitää. IHan meni ohi. Onneks(?) aamulla satuin kattoo kelloo just 9.10 11.12.13 ;) Huh huh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, toihan oli hauska, mä varppiin nukuin tonkin hetken ohitse. :D

   Poista
 2. Muutes. Ostaisin niin ton sun raitasohvan. Ollapa Suomessa. Pöh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiva kuulla jottanotta tahtoisit. Ollappa tosiaanniinni.ü Mä en oo lainkka myyjäimmeisiä, nytkin vallan perhosia vatsassa, kun en saa mitään myytyä ja aina pitää kuitenkin tsiikata, oisko ees joku käynyt kurkkii noita. ;) Vähän liian jännittävää (myös turhauttavaa) muiden joulujännitysten yhteydessä. :D

   Poista
  2. Mä pistän tuon siun huuto-ilmoituksen jakoon facessa. Mulla on kavereita siellä suunnalla ja musta tuntuu etten oo ainoa raitahullu. ;)

   Poista
 3. Näin unta uudesta sohvastasi. Oli väärän värinen ja materiaalikin eri. Oli kuljetusongelmia, mutta komea mies. Tietää hyvää kaikki eli huomenna saat uuden, hienon sohvan ja vanhankin lupaa joku hakea pois. Ja joulukortitkin saat postitettua. Ja ehkä joku kaukainen sukulaistäti testamenttaa maaplänttinsä meren rannalta sinulle. :)

  Ja se nyt on ainakin varmaa, että joulu tulee. Ja se on ihanaa se. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä. Sohva ei ole tullut. Ja kello on kolme varttia aikaa tulla!!!! Eli kuljetusprobleemia, jotka kenties sun näkemäsi unen mies peittoaa komeudellaan. ;)

   Niinpä, joulu tulee vaikkei mitään tekisi. Ihanata. ♥

   Poista
 4. Voi tuota korttihommaa - niin tuttua. Noin mullekin usein käy. Tosin tänä vuonna en lähetä joulukortteja muille kuin tuiki tärkeille ja rakkaille henkilöille. Sullekin tietty. Joo joo, oikein Helsingin postikonttoorin kautta. Miten sitä nyt muuten "naapurille" korttia... Ai mitäkö tein 11.12.13.14.15.? Paistoin englantilaista hedelmäkakkua ja leivoin sämpylöitä. Mutta missä sitten olin 9.10.11.12.13.! Jossain ihan erityisessä paikassa, joka sinun täytyy vielä joskus ehdottomasti kuulla.( Mansikkaremmiasiaa. Käsitäthän.) -ee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin joka vuosi vähennän lähetettävien korttien määrää, se on murto-osa Heikinkadun aikaisesta elosta. :) Mutta kun noita tärkeitä ja rakkaitakin on, useampia. Mäkin laitoin postipojan mukaan teidän kortin, sehän on niin mukava saada postia, ai että.
   No sullahan on ollut touhua maagisina aikoina. Ja mutta tottahan toki mansikkaremmiasiat tahdon kuulla. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)