perjantai 20. joulukuuta 2013

Joululomalla
Kyllä sitä ihmisen lapsi oli loman tarpeessa. Jag är trött. Koko viikko mennyt kuin sumussa. Kehoni yritti karata loman viettoon jo paria päivää aikaisemmin. Tänään vielä taistelin ja torkuin töissä, tehtävänikin tein alta riman. Roimasti. Ihan jo luulin, että vatsapöpökö tässä kiusaa, mutta mitäpä vielä, elossa olen ja nyt niin lomalla että hyvää tekee. Se kaikki oli vaan väsyä, oudot olot ja pöpöluulot. 

Ettäjotta ihana, kun joulu tulee. Ja saa rauhoittua. Olla. 

Ei silti. Tänä vuonna olen varmaan vähiten koskaan joulun eteen hommia paiskonut, että pikkainen (=aika iso) pelko on sydämen alla joulun tulemisesta tai tulematta jättämisestä. Sanovat, että joulu tulee, vaikkei sitä laittaisikaan. Se on paljon luvattu se. Ja mä uskon siihen. 

Ihanaa joululomaa kaikille kellä sitä suinkin vaan on 
ja paljon tsemppiä niille, joilla sitä ei lainkka ole. 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa joulua sinulle! Kiitos ihanasta kortista!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. ♥
   Hej, ollos hyvä vaan. Osoitteen kanssa oli vähän niin ja näin, mutta kyllä ne postipoijjaat osaavat sitten tulkita ja kiikuttaa oikeeseen osoitteeseen. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos samoin Ti.
   Onks siel lunta?
   Mä lähen tästä ajelee ylöspäin, koukin samalla yhen siskoistani kyytiin Turust ja käymme eri kotien kuusien alle nakkaamassa paketteja jos toisia. Nyt alkoi tonttuilu. :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)