torstai 12. joulukuuta 2013

Yöpuhde


Tuovi aloitti ulkona riehumisensa. Liedellä lämpenee punainen juoma. Kuuntelen rauhallisen melankolista joulumusiikkia. Pahvit ja tussit odottavat tekijäänsä. Kyllä se tästä. Tavoite olisi ennen aamun koittoa olla valmis. Punainen joulupussukka täynnä kirjekuoria. Tsemppiä mulle. Hyviä unia teille. 

Tulisipa huomenna uusi sohva. 

7 kommenttia:

 1. niin. täällä samat aatokset. katsotaan kuin meidän käy. nyt hommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkinkö siskosein, voi ei. :) Tsemppiä!

   Poista
  2. Kyllä on mamman puusta omenat kauas pudonneet, kun jälkeläiset ovat kaikessa aina viime tipan ihmisiä. Paitsi sinä, Kukat-on, sinulta tullut jo postiakin jos monninmoista. :)

   Poista
 2. Se tuttu viimetippa tuli siis. Joulukorttien värkkääminen = joulumusiikki, piparit, glögi ja fazerin sininen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piparit ja sininen puuttuivat, appelsiinimehu olikin kaikkein parasta keholle yöllä. :)

   Poista
 3. Miten meni? Minä tein eilen illalla urakan meidän lapsiperhepikkujoulujen jälkeen. Ihan todella simppeliä; leimasimella kuuset korttin päälle ja sisälle liimasin tulostetun toivotuksen, johon kirjoitin käsin meidän nimet. Ne ehtisivät tämän päivän aikana vielä postiin, mutta jätin ne tarkoituksella kotiin ja taidan postittaa ne viikonlopun aikana kakkosluokan merkeillä. Osoitteetkin sain kirjoitettua, yhtä kadonnutta osoitetta lukuunottamatta. Mutta olihan liukuhihna. Heh. Sänkyyn menin puolilta öin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki valmistuivat, ja niitä oli paljon. Aina tajus, ai vielä sillekin puuttuu ja sille. :)
   Mä muutin suunnitelmia kahdesti tai oikeastaan kolmesti, tein aina vain helpompaa ja nopeampaa. Tein siis kolmenlaisia kortteja. Paperileikkurista terä oli kulunut käyttökelvottomaksi ja tietynlainen pahvi loppui heti alkutekijöihiin. Kirjekuorien kirjoittelussa silmät meinasivat jo musteta ja harakanvarpaita on yhdessä sun toisessa kuoressa. Huh. Nyt merkitän ne ja painun postiin. Mullakin yksi osoite hukassa, menkööt joskus ykkösessä tai ei lainkka.
   Hyvä me! Ja jouluhan se on ens vuonnakin. Ollaanko sitten ajoissa. Tuskin, mä en ainakaan. :D

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)