torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukortit


Oletteko kuulleet sellaisesta ihmisestä, joka ei ensin aio tehdä jotain, mutta sitten ihan viimeviime tipassa aikookin. Kun yhdestä sun toisesta suunnasta on osoitteen kyselijöitä. Ja olisihan se mukavakin. Ideakin ollut jo vuoden selvillä. Ostin joulupostimerkit ja valun tästä pian iltavuoroon, jonka jälkeen pistän viime vuonna alulle laittamani tehtaan pystyyn. Teen joulukortit. Vasta huomenna viimeinen postituspäivä ja ainahan voi liimata kortin kylkeen joulupostimerkin lisäksi niitä pienempiä merkkejä, lisämaksusta. Juup. Ensi vuonna oon niin ajoissa. *hillitöntä tyrskintää* 

Se on niin, että mun joulu koostuu aikaisin aloitetusta hössötyksestä (tähti akkunalla syys?kuussa, suklaatpiparitglögit vatsassa lokakuussa, askartelut loka-marraskuussa jne.) ja sitten siitä viime tipasta. 

Kuvat viime vuodelta, sillä aurinko kadoksissa.  Etsintäkuulutus. 

8 kommenttia:

 1. Voi kuule, ihan samoilla mennään. Paitsi etten uskaltanut ostaa joulumerkkejä ennen kuin kortit on tehty ja osoitteet kirjoitettu kuoriin. Koska näyttää siltä, että kortit eivät ole huomenna postituskunnossa, vaikka materiaalit onkin hankittu tänään ja ideankin sain, ihan kuule vasta siellä askartelukaupassa. :D Joten eläpä sinäkään hättäile, kyllä ehtii. Laitat sitten tosiaan vaan lisämerkkejä kylkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mitä, että sinäkin. Lohdullista! Tsemppiä meille viime tipan immeisille. Katsotaan miten meidän käy. :D Luulen, että olisi ollut viisasta jättää merkit postiin, mutta ku.

   Poista
 2. Hymyilyttää. Sain just vietyä korttipakkani postiin. Et melko viime tipassa myös, vaikka tarkoitus oli toinen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, etten oo ainut. Sulta sentään lähti, mulla on edelleen epävarmaa noiden suunnitelmien valmistuminen ja lähteminen. Eli ei muuta ku töihin. :)

   Poista
 3. Täällä oli kortit ajoissa valmiina ku kesken virkkausten iski idea, jonka heti toteutin. Kirjotinki valmiiksi ja löysin riittävästi viime vuotisia merkkejä. Sujautin punaiseen kuoreen ja olin sitä kiinni laittamassa ku hokasin, että onpa taas posti nostanna hintaa, tojeillannii!! Sitte ei saanu aikaseksi lähtä ostaan niitä pikkumerkkejä, joten melkeen viimetinkaan TAAS män! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tojeillannii postin hinnat nousevat, ettei perässä pysy, citikalla kohta halvempi viedä kaik perille asti.
   Laitoitko siis viime vuotisilla halvemmilla ja toivoit hyvää onnea vaiko jätit laittamatta, vai mitä teit. :D

   Poista
  2. No melkeen viime tipassa ne pikkumerkit kumminki kävin ostaan... ;) Ja sen takia melkeen töistännii myöhästyin! Mutta vaan melkeen!! :D

   Poista
  3. saanko mää sulta postia, ku, mua vähän hämää, etten hokaa kuka oot. :D
   luulin että koo, sitten ee, sit välähti et ämmä, mutta nyt tuli taas mieleen että ootkin aa?! :)

   Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)