torstai 5. joulukuuta 2013

Nahkatähti

Tänään oli Hyvän olon päivä, jonka kruunasi useamman ruokalajin illallinen. Nyt pyryttää. Olen väsyneistä silmistä huolimatta hereillä. Sytytin lyhtykynttilän. Pian vieraat tulevat. 

Hiljattain riehuneen myrskyn jäljiltä poimin katkenneen männyn oksan, jota täysin karahkaksi voisi kutsua ja niin teenkin. Karahka toimittaa kuusen virkaani. Tökkäsin sen lasipulloon ja leikkasin vanhasta nahkatakista kuusisakaraisen tähden pullon kylkeen ja narulla vaan kiinni. Simppeliä. Toki tähtiä tuli leikeltyä useampiakin. Samalla nääsProjektilan Katjan innoittamana. En vain ole ehtinyt ompelukoneen äärelle nahkaista tähtinauhaa ompelemaan. Voi että. Kyllä tässä ennen joulua on monta asiaa vietäväksi loppuun saakka. 

Mukavaa iltaa. 

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat nuo karahka ja nahkatähti ! ! Ja kurkkasin sitä tähtinauhaakin - hieno. Minä kotikotona N:n kanssa. Pipareita leivoin juuri, kohta joulupullan vuoro. Huomenna tortut. Illalla rakennan talon. Piparista. - ee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi, kuulostaapa mukavilta touhuilta. Ja tuoksuilta, mauilta. :) Varmaan luxusta leipoa ja touhuta ilman lasten hyörinää ympärillä. ;)

      Poista

Sana on vapaa. Tattista kommentistasi. :)